Den Nordjyske virksomhed, J.A. Plastindustri A/S benytter pallemagasinet PALOMAT som en fast del af deres palleflow. Et forbedret palleflow hvor medarbejderne nu helt undgår at røre pallerne med hænderne.

”Efter investeringen i PALOMAT er den manuelle håndtering af de tomme europaller nu helt fjernet. Med PALOMATen kan du håndtere pallerne uden at røre dem med hænderne”, udtaler Jan Lynge Nielsen, produktionschef hos J.A. Plastindustri A/S.

Hos J.A. Plastindustri A/S håndteres der 100 europaller hver uge. PALOMATen er placeret i pakkeriet tæt ved de to pakkebånd, hvorfra der pakkes i kasser. Én tom palle hentes vha. en løftevogn i PALOMATen og placeres ved siden af pakkebåndet. Kasserne fra pakkebåndet stakkes på pallen, hvorefter den fyldte palle køres til udlevering. Der hentes atter en palle i PALOMATen og flowet gentages. Når PALOMATen er tom, fyldes den igen med en stak paller fra lagret.

Jan Lynge Nielsen tilføjer; ”jeg kendte til pallemagasinet PALOMAT fra en tidligere arbejdsplads. Vi investerede i den først producerede PALOMAT i 1992. Siden da har jeg haft gode erfaringer med pallemagasinet og set det som et godt værktøj i det daglige arbejde med håndtering af paller.” 
 

Med PALOMAT har J.A. Plastindustri A/S opnået:

  • Eliminering af den tunge manuelle pallehåndtering

  • Forbedring af arbejdsmiljøet

  • Gladere medarbejdere

  • Hurtigere håndtering af tomme paller

  • Mere orden i pakkeriet
     

Fakta: J.A. Plastindustri A/S fremstiller individuelle tagtilbehørsprogrammer - helt efter tagproducentens eller tagimportørens ønsker og behov. J.A. Plastindustri A/S leverer til hele Europa og har eksisteret siden 1974.

>> Download casen "Arbejdsmiljø er i høj kurs hos J.A. Plastindustri A/S"


PALOMAT cases - Arbejdsmiljø er i høj kurs hos J.A. Plastindustri A/S
 

 

Mere orden · Bedre arbejdsmiljø · Øget indtjening

@2017 - PALOMAT®