Arla Korsvej mejeri

Det danske mejeri Arla Korsvej har investeret i en automatiseringsløsning til palletering af kasser med Castello flødeost. PALOMAT Inline er en del af løsningen og har automatiseret og effektiviseret processen med nedstabling af tomme paller.


Dugnaden

Den norske gazelle virksomhed Dugnaden har investeret i en fuldautomatisk mixpalletering sammen med AGV-kørsel. Pallemagasinet PALOMAT Inline er en del af løsningen og har automatiseret processen med nedstabling af tomme paller.


Thise mejeri

Det danske mejeri Thise har investeret i en automatiseringsløsning til palletering af skyrbægere. PALOMAT Inline har automatiseret og effektiviseret nedstablingen af paller.


Funktionsvideo for PALOMAT Inline

Se PALOMAT Inlines store fleksibilitet og lad dig inspirere  - pallemagasinet kan placeres over alle typer af transportbånd og håndtere alle 4-vejs paller. Derudover kan den konstrureres til alle palleretninger, banebredder og banehøjder. Og den kan samtidig håndtere flere forskellige pallestørrelser i samme pallemagasin.


Arla mejeri

Det danske mejeri Arla i Slagelse har investeret i en automatiseringsløsning til palletering af mælke- og yoghurtkartoner. PALOMAT Inline er en del af løsningen og har automatiseret og effektiviseret processen med nedstabling af tomme paller.


Carletti

Den danske chokolade- og slikproducent Carletti har investeret i en automatiseringsløsning til palletering af chokolade. PALOMAT Inline har automatiseret processen med nedstabling af tomme paller.


Jorgensen Engineering

Vores samarbejdspartner Jorgensen Engineering A/S udarbejder automatiseringsløsninger til mange forskellige brancher worldwide. De har valgt PALOMAT Inline som løsning, når de skal stable og nedstable paller automatisk i de forskellige anlæg.

 

 

Mere orden · Bedre arbejdsmiljø · Øget indtjening

@2017 - PALOMAT®