26. november 2014

Pressemeddelelse: PALOMAT sponsorerer nykåret danmarksmester

22-årig stangspringer Line Renée Jensen blev i starten af august ny danmarksmester i stangspring. Titlen er blot et skridt mod drømmen om OL-deltagelse i Rio i 2016. Den nordjyske producent af pallemagasiner, PALOMAT sponsorerer Line i hendes rejse mod OL.

Læs mere...
17. november 2014

Pressemeddelelse: PALOMAT indgår samarbejde med BAYTECH A/S

Den danske og verdens førende producent af pallemagasiner, PALOMAT styrker deres forhandlernet i Danmark gennem et tæt samarbejde med Baytech A/S.

Læs mere...
23. oktober 2014

Pressemeddelelse: Grøn pallehåndtering hitter

Når der skal hånderes paller, tænkes der også ”grønt”. Den danske producent af pallemagasiner, PALOMAT lancerede i 2011 deres ”grønne” pallemagasin, hvis eneste drivkraft er 230V – ingen dyr trykluft. Salget er gået over alt forventning. Det er nu den type, der sælges flest af world wide.

Læs mere...
29. september 2014

Pressemeddelelse: PALOMAT indtager USA

PALOMAT, den danske producent af pallemagasiner startede med eksport til USA i 2012. En start med små skridt med en ny forhandler på et nyt marked. For første gang er en fyldt container med PALOMATer sendt ”over there”.

Læs mere...
3. juli 2014

Pressemeddelelse: Stor tilslutning til world wide forhandlermøde

Den danske producent af pallemagasiner PALOMAT afholdte årets world wide forhandlermøde d. 16. juni i Amsterdam. Rekordstor tilslutning og for første gang med deltagende forhandlere fra både USA og Australien.

Læs mere...
    

Mere orden · Bedre arbejdsmiljø · Øget indtjening

@2017 - PALOMAT®